MÄSS- OCH MONTERSYSTEM

 

Med vårt montersystem kan vi tillgodose alla behov du som kund har när det gäller utställningar, mässor, avskärmning, event eller exponering.

 

Vårt ramsystem erbjuder lösningar som lätt kan integrera med LED-skärmar, bildskärmar och övrig interiör.
Systemet är miljövänligt, återanvändningsbart och erbjuder oändligt med lösningar och kombinationer där endast fantasin sätter gränserna.

Tillsammans går vi igenom ditt projekt och samlar våra gemensamma idéer som vi sedan förädlar genom design och utformning. Du får en ritning i 3D för att lättare kunna se hur slutresultatet blir och för att minimera ändringar i sista stund. Givetvis genomför vi byggnation, montering och demontering och sköter logistiken åt dig under hela projektet.

ALUVISION är ett flexibelt ramsystem i aluminium där du enkelt bygger väggar, tak och golv helt utan verktyg. Moduler och ramar sammanfogas endast med handkraft med speciella kopplingar och ramarna kläs sedan med det skivmaterial som du som kund önskar. Foamex, plåt, plast, fabric, trä eller i stort sätt vad som helst. Att det sedan går att integrera LED-paneler i väggar, tak och golv ökar dimensionen ytterligare.

Kontakta oss för ytterligare beskrivning av systemet och vad vi kan erbjuda. LÄS MER

Comments are closed