MEDIEPRODUKTION & STREAMING

film

Liveproduktion och Streaming

Vi har goda erfarenheter av medieproduktioner i alla former.
Vi hjälper er både att producera det som ska visas på skärmen och att sätta samman produktionsteam
för exempelvis livevisning av kameror eller bildmixer.

Våra kunskaper gällande färger, kontraster och textstorlekar när det gäller reklambudskap på storbildsskärm
är viktiga parametrar för att ditt budskap ska nå ut på bästa sätt.

Vi hjälper dig även att programmera det som du vill visa på skärmen, oavsett placering.

Liveproduktion

Med en eller flera kameror visar vi en händelse i realtid på våra LED-skärmar. Det kan handla om konserter, festivaler eller andra evenemang som event, idrott eller konferenser.
Möjligheterna är oändliga för dina tittare, din publik eller dina besökare att få en utökad upplevelse och känna närhet till artister, talare eller föreläsare som agerar på scenen.

Blanda livebilder med grafik eller digitala presentationer och stillbilder för att förtydliga budskap eller informera.

Studio

Vi har en professionell studio innehållande all nödvändig teknik för att göra fina produktioner.
Oavsett om du vill DIREKTSÄNDA på en lämplig plattform eller SPELA IN så finns alla möjligheter. Gör ditt möte i TEAMS eller ZOOM enklare, snyggare och mer effektivt.
Spela in och publicera när det passar dig bäst, eller spela in och använd filmerna i ett senare Teamsmöte. Det kan vara föreläsningar, utbildningar eller liknande.

Har du produkter du vill lansera så finns alla möjligheter att göra det digitalt i vår studio. Nå ut till dina kunder eller återförsäljare oavsett var de befinner sig i världen.

Studion är mycket flexibel tack vare digitala skärmar i storformat där ni kan visa filmer, bilder eller en integrera en helt vanlig PowerPoint.
Interagera med deltagare i mötet med ljud och bild. Inget konstigt, förutom att deltagarna har en fantastisk TV-produktion att titta på istället för en suddig bakgrund från kontoret.

Produktlanseringar, möten, information, utbildning, underhållning, pressreleaser, föreläsningar, monteringsanvisningar…
Listan är lång på möjligheterna med Studio Flexled.

Hör av er till oss så berättar vi mer om möjligheterna med vår studio. KONTAKT

Streaming

Vi sätter ihop en professionell sändning för din lansering, konferens, information eller andra event som behöver digital distribution.
Med våra professionella verktyg gällande bild, grafik, ljud och ljus bygger vi upp en studio på din hemmaplan, konferensanläggning eller där du helst vill och där det passar ändamålet bäst.

Förmedla ditt budskap till de tittare du väljer själv via digitala kanaler eller din egen webbplats.

Vi kan också sammanlänka ert team där några finns på plats med de som sitter på andra platser i världen. Använd den digitala plattform som passar just er bäst, exempelvis Teams och införliva den i direktsändningen.

Direktsänd ditt idrottsevenemang eller din match på internet för att nå fler tittare. Vi levererar en produktion innehållande samtliga delar för att tittarna lätt ska kunna hänga med. Grafik som tider, ställning, laguppställningar, utvisningar, målskyttar etc. levereras i realtid tillsammans med kommentarer från kommentatorerna på plats.

Om ni hellre vill spela in program och publicera en mer kontrollerad produktion istället för att direktsända går det också bra.
Kontakta oss för mer information.
Vi hjälper gärna till med idéer och lösningar.

 

Comments are closed.